Vo Vranove nad Topľou odovzdali do užívania športovú nafukovaciu halu

24.11.2005 Celý región

Vranov nad Topľou 24. novembra (TASR) - Pretlakovú nafukovaciu halu za 12,7 milióna korún odovzdali dnes do užívania vo Vranove nad Topľou. Tamojšia samosprá...
Vranov nad Topľou 24. novembra (TASR) - Pretlakovú nafukovaciu halu za 12,7 milióna korún odovzdali dnes do užívania vo Vranove nad Topľou. Tamojšia samospráva ňou vyriešila otázku krytého športoviska na najbližších 25 rokov.

Na halu, ktorá bude slúžiť nielen na športové vyžitie, ale aj na kultúrne podujatia, prispelo 7 miliónmi Sk aj Ministerstvo financií SR. Zvyšnú časť do kúpy investovala z vlastných zdrojov vranovská samospráva. \"Naše mesto súrne potrebovalo športovú halu, ktorá by mala byť orientovaná predovšetkým na hádzanú, ale i na tenis. Slúžiť bude aj školskej mládeži, verejnosti nielen vranovskej, ale celého vranovského regiónu, \" uviedol dnes pre TASR primátor Vranova Tomáš Lešo.
Dodal, že veľkou devízou haly je jej flexibilita, dá sa v priebehu jedného dňa demontovať. Hala vyrieši tiež problém malých kapacít telocviční jednotlivých základných škôl (ZŠ).
Nafukovacia hala je na Sídlisku Juh. V jej blízkosti sa nachádza viacero vranovských ZŠ.
 

Vyberte región

mark